Livrare produse 24/7 cu COST REDUS de transport intr-unul din cele 3900 lockere SAMEDAY!
Produse ORIGINALE | Preturi COMPETITIVE | Cere OFERTA de pret pentru PIESE in baza seriei VIN

Senzori de Parcare

Categoria senzorilor de parcare este o tehnologie inovatoare destinată să faciliteze și să îmbunătățească procesul de parcare a vehiculelor. Acești senzori sunt dispozitive electronice montate pe vehicule, care utilizează diferite metode pentru a detecta obiectele din jurul mașinii în timpul manevrelor de parcare.

Senzorii de parcare pot avea diferite forme și funcționalități, dar în mod obișnuit sunt compuși din mai multe componente esențiale. Acestea includ senzori propriu-ziși, o unitate de control și un sistem de avertizare. Senzorii pot fi montați în partea din față, spate sau laterală a mașinii pentru a detecta obiectele care ar putea fi în apropierea vehiculului.

Metodele utilizate de senzorii de parcare variază de la senzori ultrasonici la senzori de proximitate, camere video sau chiar tehnologii avansate, precum senzorii cu laser. Senzorii ultrasonici emite și recepționează unde sonore pentru a detecta obiectele în apropierea vehiculului. Aceștia măsoară distanța până la obiect și transmit aceste informații către unitatea de control, care apoi activează sistemul de avertizare.

Unitatea de control primește informațiile de la senzori și le procesează pentru a determina cât de aproape este vehiculul de obiectele detectate. Sistemul de avertizare poate fi reprezentat printr-un sistem sonor sau vizual, cum ar fi semnale sonore sau indicatoare luminoase, care alertează șoferul în funcție de apropierea de obiecte.

Senzorii de parcare sunt esențiali pentru a asigura o parcare sigură și eficientă, reducând riscul de coliziuni sau de avarii la vehicule sau la obiectele din jur. Aceștia pot fi o caracteristică standard sau opțională în multe modele de mașini moderne și reprezintă o tehnologie inovatoare care contribuie la îmbunătățirea experienței de conducere și la siguranța rutieră.

Suport clienti L-V 09.00 - 18.00, S 10.00 - 14.00, D - INCHIS

0728513009 contact@sxsauto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!