Livrare produse 24/7 cu COST REDUS de transport intr-unul din cele 3900 lockere SAMEDAY!
Produse ORIGINALE | Preturi COMPETITIVE | Cere OFERTA de pret pentru PIESE in baza seriei VIN

Ulei Motor

Uleiurile motor reprezintă un component esențial pentru buna funcționare a motoarelor interne. Acestea sunt substanțe lubrifiante folosite pentru a reduce frecarea și uzura pieselor în mișcare din interiorul unui motor. Uleiurile motor sunt formulate în mod special pentru a îndeplini cerințele specifice ale diferitelor tipuri de motoare, cum ar fi cele pe benzină, diesel, hibride sau electrice.

Caracteristicile principale ale uleiurilor motor includ viscozitatea, punctul de curgere, indicele de vâscozitate, proprietățile antispumante și aditivii speciale. Acestea sunt concepute pentru a asigura o protecție optimă împotriva coroziunii, depunerilor de reziduuri, oxidării și uzurii în motor. Uleiurile motor ajută, de asemenea, la răcirea și curățarea componentelor interne, menținând astfel performanța și eficiența optimă a motorului.

Există o varietate de uleiuri motor disponibile pe piață, cum ar fi uleiurile sintetice, semisintetice și convenționale. Uleiurile sintetice sunt cunoscute pentru proprietățile lor superioare, cum ar fi rezistența la temperaturi extreme și stabilitatea la oxidare, oferind o protecție excelentă motorului. Uleiurile semisintetice sunt o combinație între uleiurile sintetice și cele convenționale, oferind un echilibru între performanță și cost. Uleiurile convenționale, pe de altă parte, sunt mai accesibile ca preț, dar pot necesita schimburi mai frecvente.

Alegerea uleiului motor potrivit pentru un vehicul este esențială pentru a asigura durabilitatea și performanța optimă a motorului. Recomandările producătorului de vehicule trebuie respectate în ceea ce privește specificațiile uleiului motor, cum ar fi nivelul de vâscozitate și standardele de performanță. În plus, este important să se respecte intervalele de schimb ale uleiului, astfel încât să se mențină integritatea motorului pe termen lung.

În concluzie, uleiurile motor sunt substanțe lubrifiante esențiale pentru motoarele interne, asigurând protecția și performanța acestora. Alegerea și menținerea corectă a uleiului motor sunt aspecte vitale pentru a păstra vehiculul în stare optimă și a prelungi durabilitatea motorului.

Afiseaza: 1-30 din 398 produse

 Filtre

Suport clienti L-V 09.00 - 18.00, S 10.00 - 14.00, D - INCHIS

0728513009 contact@sxsauto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!