Livrare produse 24/7 cu COST REDUS de transport intr-unul din cele 3900 lockere SAMEDAY!
Produse ORIGINALE | Preturi COMPETITIVE | Cere OFERTA de pret pentru PIESE in baza seriei VIN

Filtre Aer

header

Filtrele de aer pentru automobile sunt componente importante ale sistemului de admisie al masinii, care ajuta la protejarea motorului de praf, murdarie, insecte si alte impuritati din aerul de admisie. Acestea sunt proiectate sa filtreze particulele de praf si alte impuritati din aerul care intra in motor, pentru a preveni uzura prematura a componentelor si pentru a asigura functionarea corecta a motorului.
 
Cele mai comune tipuri de filtre de aer pentru automobile sunt filtrele de aer din hartie si cele din spuma. Filtrele de aer din hartie sunt mai populare datorita costului lor redus si a eficientei lor ridicate de filtrare, dar trebuie inlocuite la intervale regulate pentru a asigura o functionare corecta. Filtrele de aer din spuma sunt mai scumpe, dar sunt mai durabile si pot fi curatate si reutilizate, ceea ce poate duce la economii pe termen lung.
 
Este important sa urmati recomandarile producatorului de automobile cu privire la intervalul de inlocuire a filtrului de aer, deoarece un filtru de aer murdar poate reduce eficienta motorului si poate duce la o crestere a consumului de combustibil. In plus, un filtru de aer murdar poate permite particulelor de praf si alte impuritati sa treaca prin sistemul de admisie si sa ajunga la motor, ceea ce poate cauza uzura prematura si probleme de functionare a motorului.
 
In general, schimbarea regulata a filtrului de aer poate ajuta la prevenirea problemelor de functionare a motorului si la mentinerea eficientei si performantei masinii.

Afiseaza: 1-30 din 37 produse

 Filtre

Suport clienti L-V 09.00 - 18.00, S 10.00 - 14.00, D - INCHIS

0728513009 contact@sxsauto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!