Livrare produse 24/7 cu COST REDUS de transport intr-unul din cele 3900 lockere SAMEDAY!
Produse ORIGINALE | Preturi COMPETITIVE | Cere OFERTA de pret pentru PIESE in baza seriei VIN

Uleiuri si Lichide

Categoria uleiurilor și lichidelor auto cuprinde o gamă variată de produse esențiale pentru buna funcționare și întreținerea vehiculelor. Aceste produse sunt concepute să asigure lubrifierea, răcirea, curățarea și protecția componentelor din sistemul auto. Iată câteva exemple de uleiuri și lichide auto și descrierea lor:

  1. Uleiul de motor: Este un lichid esențial pentru funcționarea motorului unui vehicul. Acesta asigură lubrifierea componentelor interne ale motorului, reducând frecarea și uzura. Uleiul de motor este disponibil în diferite grade de vâscozitate, adaptate pentru diverse condiții de funcționare.

  2. Uleiul de cutie de viteze: Este un ulei special conceput pentru a lubrifia și proteja angrenajele cutiei de viteze. Acesta contribuie la schimbarea treptelor de viteză în mod eficient și la prevenirea uzurii premature a componentelor cutiei de viteze.

  3. Uleiul de transmisie: Acest ulei este utilizat în sistemele de transmisie automată pentru a asigura lubrifierea angrenajelor și pentru a permite schimbarea treptelor de viteză fără probleme. Uleiul de transmisie este formulat pentru a rezista la temperaturi ridicate și pentru a preveni acumularea depunerilor în sistem.

  4. Lichidul de frână: Este un fluid hidraulic care transmite presiunea aplicată de pedala de frână la sistemul de frânare al vehiculului. Acest lichid are un punct de fierbere ridicat și proprietăți excelente de transfer al presiunii, astfel încât să asigure funcționarea corectă și sigură a sistemului de frânare.

  5. Lichidul de răcire: Este un lichid antigel utilizat pentru a menține temperatura optimă de funcționare a motorului. Acest lichid circulă prin sistemul de răcire al vehiculului, absorbând căldura generată de motor și evitând supraîncălzirea acestuia în timpul funcționării.

  6. Lichidul de direcție asistată: Este un lichid hidraulic utilizat în sistemele de direcție asistată pentru a ușura manevrabilitatea vehiculului. Acest lichid transmite presiunea necesară pentru asistarea direcției și menținerea stabilității în timpul manevrelor.

  7. Uleiul de suspensie: Este un ulei special formulat pentru a lubrifia componentele suspensiei vehiculului, inclusiv amortizoarele și arcurile. Acesta contribuie la reducerea frecării și a zgomotelor, asigurând confortul și manevrabilitatea optimă a vehiculului.

Aceasta este doar o scurtă descriere a câtorva uleiuri și lichide auto. Este important să consultați specificațiile producătorului vehiculului și să respectați recomandările acestuia în ceea ce privește utilizarea și înlocuirea acestor produse pentru a asigura performanța și durabilitatea optimă a vehiculului dumneavoastră.

Afiseaza: 1-30 din 647 produse

 Filtre

Suport clienti L-V 09.00 - 18.00, S 10.00 - 14.00, D - INCHIS

0728513009 contact@sxsauto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!