Livrare produse 24/7 cu COST REDUS de transport intr-unul din cele 3900 lockere SAMEDAY!
Produse ORIGINALE | Preturi COMPETITIVE | Cere OFERTA de pret pentru PIESE in baza seriei VIN

Filtre Habitaclu

header

Filtrele de habitaclu sunt componente importante ale sistemului de ventilare al autovehiculului. Acestea sunt concepute pentru a filtra aerul care intră în habitaclu, ceea ce ajută la reducerea nivelului de poluare și a particulelor nocive din interiorul mașinii.
 
Filtrele de habitaclu pot fi confecționate din diferite materiale, cum ar fi hârtia sau carbonul activ, și pot avea diferite niveluri de performanță în funcție de calitatea materialelor utilizate. De obicei, acestea sunt plasate într-un loc ușor accesibil în interiorul mașinii, cum ar fi sub bord sau în spatele plafonului interior.
 
În general, este recomandat să se înlocuiască filtrele de habitaclu la fiecare 10.000-20.000 de kilometri, sau cel puțin o dată pe an, pentru a asigura o funcționare eficientă a sistemului de ventilare și pentru a menține un mediu curat și sănătos în interiorul mașinii. În plus, înlocuirea filtrelor de habitaclu poate îmbunătăți calitatea aerului din mașină și poate reduce mirosurile neplăcute din interiorul acesteia.

Afiseaza: 1-30 din 30 produse

 Filtre

Suport clienti L-V 09.00 - 18.00, S 10.00 - 14.00, D - INCHIS

0728513009 contact@sxsauto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!