Livrare produse 24/7 cu COST REDUS de transport intr-unul din cele 3900 lockere SAMEDAY!
Produse ORIGINALE | Preturi COMPETITIVE | Cere OFERTA de pret pentru PIESE in baza seriei VIN

Filtre Ulei

header

Filtrele de ulei sunt componente esențiale ale sistemului de lubrifiere. Acestea ajută la îndepărtarea particulelor de murdărie, praf și alte impurități din uleiul care circulă prin motor, prevenind astfel uzura prematură a pieselor și blocarea canalelor de ulei.
 
Există două tipuri principale de filtre de ulei: filtrele de ulei cu cartuș și filtrele de ulei cu capacitate integrală. Filtrele de ulei cu cartuș sunt cele mai comune și au un element filtrant care trebuie înlocuit periodic. Filtrele de ulei cu capacitate integrală sunt mai rare și au un element filtrant permanent care trebuie curățat și apoi reutilizat.
 
Pentru a alege un filtru de ulei adecvat pentru autovehiculul dumneavoastră, trebuie să consultați manualul proprietarului sau să căutați informații despre producătorul filtrului de ulei. Este important să alegeți un filtru de ulei care să se potrivească cu specificațiile și cerințele motorului dumneavoastră.
 
De asemenea, este important să înlocuiți filtrul de ulei în mod regulat, în conformitate cu intervalul recomandat de schimb de ulei al producătorului autovehiculului dumneavoastră. În general, acest interval este de aproximativ 5.000 până la 10.000 de kilometri, dar poate varia în funcție de tipul de ulei utilizat și de condițiile de conducere.
 
Înlocuirea regulată a filtrului de ulei este esențială pentru menținerea sănătății motorului dumneavoastră și pentru prevenirea unor costuri de reparații scumpe.

Afiseaza: 1-30 din 43 produse

 Filtre

Suport clienti L-V 09.00 - 18.00, S 10.00 - 14.00, D - INCHIS

0728513009 contact@sxsauto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!