Livrare produse 24/7 cu COST REDUS de transport intr-unul din cele 3900 lockere SAMEDAY!
Produse ORIGINALE | Preturi COMPETITIVE | Cere OFERTA de pret pentru PIESE in baza seriei VIN

Filtre Combustibil

header
 

Un filtru de combustibil este un dispozitiv care îndepărtează particulele și impuritățile din combustibilul utilizat în vehiculele cu motor cu ardere internă sau alte echipamente care utilizează combustibil. Filtrul de combustibil ajută la protejarea motorului de daunele cauzate de impurități și previne blocarea injectoarelor de combustibil.

Filtrul de combustibil este de obicei montat în linia de alimentare a combustibilului între rezervorul de combustibil și motor. Există două tipuri principale de filtre de combustibil: filtre de combustibil cu cartuș și filtre de combustibil cu separator de apă.

Filtrele de combustibil cu cartuș utilizează un mediu filtrant, cum ar fi hârtie sau fibre sintetice, pentru a opri particulele și impuritățile din combustibil. Filtrele de combustibil cu separator de apă au un separator de apă integrat, care ajută la îndepărtarea apei și a altor impurități din combustibil.

Este important să înlocuiți regulat filtrul de combustibil pentru a asigura un flux adecvat de combustibil către motor și pentru a preveni blocarea sau deteriorarea altor componente ale sistemului de alimentare cu combustibil. În general, se recomandă înlocuirea filtrului de combustibil la fiecare 20.000-40.000 de kilometri sau o dată pe an, în funcție de condițiile de utilizare.

Afiseaza: 1-21 din 21 produse

 Filtre

Suport clienti L-V 09.00 - 18.00, S 10.00 - 14.00, D - INCHIS

0728513009 contact@sxsauto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!