Livrare produse 24/7 cu COST REDUS de transport intr-unul din cele 3900 lockere SAMEDAY!
Produse ORIGINALE | Preturi COMPETITIVE | Cere OFERTA de pret pentru PIESE in baza seriei VIN

Cablurile de Încărcare Osram pentru Mașini Electrice și Hibride: 5 Pin vs. 7 Pin, 1 Fază vs. 3 Faze, 7.2 kW vs. 22 kW, și Tipurile de Conectori Type 2

Cablurile de Încărcare Osram pentru Mașini Electrice și Hibride: 5 Pin vs. 7 Pin, 1 Fază vs. 3 Faze, 7.2 kW vs. 22 kW, și Tipurile de Conectori Type 2

În era tehnologiei verzi, mașinile electrice și hibride devin tot mai populare, iar cablurile de încărcare joacă un rol crucial în asigurarea alimentării eficiente și rapide a acestor vehicule. Osram, liderul în industria de iluminat și soluții electronice, oferă o gamă variată de cabluri de încărcare, cu caracteristici inovatoare pentru a satisface nevoile utilizatorilor.

Cabluri de Încărcare Osram: 5 Pin vs. 7 Pin

Atunci când alegeți un cablu de încărcare pentru mașina dvs. electrică sau hibridă, primul aspect de luat în considerare este numărul de pini. Osram oferă modele cu 5 pini și 7 pini. Cablurile cu 7 pini sunt adesea preferate datorită capacității lor sporite de transmitere a datelor și energiei.

1 Fază vs. 3 Faze: Ce Este Mai Potrivit Pentru Vehiculul Tău?

O altă caracteristică importantă este opțiunea între cablurile de 1 fază și cele de 3 faze. Alegerea depinde de specificațiile mașinii dvs. Consultați manualul vehiculului pentru a determina ce tip de cablu este cel mai potrivit pentru nevoile dvs.

Capacitate de Încărcare: 7.2 kW vs. 22 kW

Gama Osram include cabluri de încărcare cu capacități diferite, precum 7.2 kW și 22 kW. Alegerea depinde de viteza de încărcare dorită. Dacă doriți un proces de încărcare rapid, un cablu cu o capacitate mai mare ar fi preferabil.

Tipuri de Conectori: Type 2, Type 2 to Type 1, Type 2 to Type 2

Osram se distinge prin oferirea de cabluri cu diferite tipuri de conectori. Type 2 este un standard european comun, iar cablurile de la Osram pot veni și cu adaptoare precum Type 2 to Type 1 sau Type 2 to Type 2, pentru a satisface diverse necesități de conectivitate.

Concluzie

Alegerea cablului de încărcare potrivit pentru mașina dvs. electrică sau hibridă este esențială pentru o experiență de încărcare eficientă și sigură. Cablurile Osram oferă o gamă largă de opțiuni, de la numărul de pini și faze la capacitatea de încărcare și tipurile de conectori, asigurându-vă că veți găsi produsul perfect pentru nevoile dvs.

În concluzie, investiția într-un cablu de încărcare de calitate este esențială pentru a vă bucura de toate avantajele unei mașini electrice sau hibride. Osram rămâne o alegere de încredere, oferind soluții avansate pentru încărcarea vehiculelor electrice în mod eficient și sigur.

Categorii

Suport clienti L-V 09.00 - 18.00, S 10.00 - 14.00, D - INCHIS

0728513009 contact@sxsauto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!