Livrare produse 24/7 cu COST REDUS de transport intr-unul din cele 3900 lockere SAMEDAY!
Produse ORIGINALE | Preturi COMPETITIVE | Cere OFERTA de pret pentru PIESE in baza seriei VIN

Descoperă Performanța Uluitoare a Becurilor Auto Halogen OSRAM COOL BLUE: +100% Luminozitate Garantată

Descoperă Performanța Uluitoare a Becurilor Auto Halogen OSRAM COOL BLUE: +100% Luminozitate Garantată

Introducere:

Industria auto evoluează constant, iar tehnologia becurilor auto nu face excepție. Dacă ești în căutarea unei soluții de iluminare care să îmbunătățească vizibilitatea și să ofere un aspect modern mașinii tale, becurile auto halogen OSRAM COOL BLUE pot fi alegerea perfectă. Acest articol explorează beneficiile acestor becuri performante și oferă informații utile despre modul în care pot fi utilizate legal pe mașinile prevăzute cu halogen din fabrică.


OSRAM COOL BLUE: Inovație în Iluminare Auto

OSRAM este un nume de încredere în industria iluminării auto, iar gama COOL BLUE nu face excepție. Aceste becuri halogen promit nu doar o îmbunătățire semnificativă a luminozității, ci și un aspect modern și atrăgător.

+100% Luminozitate: Vizibilitate Îmbunătățită

Principala caracteristică a becurilor OSRAM COOL BLUE este creșterea semnificativă a luminozității cu până la 100%. Acest aspect nu numai că îmbunătățește vizibilitatea în condiții de lumină redusă sau întuneric, dar contribuie și la o experiență de condus mai sigură.

Legalitate Garantată: Potrivite pentru Mașinile Prevazute cu Halogen din Fabrică

Un aspect esențial atunci când alegi becuri auto este legalitatea utilizării lor pe drumurile publice. Becurile halogen OSRAM COOL BLUE sunt concepute pentru a fi utilizate pe mașinile prevăzute cu halogen din fabrică, respectând normele legale și asigurându-ți confortul în trafic.

Diversitate de Socluri: Potrivite pentru Orice Tip de Far

Gama variată de socluri disponibile face ca aceste becuri să fie compatibile cu o gamă extinsă de tipuri de faruri. Fie că ai nevoie de becuri pentru faza lungă sau scurtă, pentru proiectoare sau pentru iluminarea de interior, OSRAM COOL BLUE acoperă o gamă largă de socluri, inclusiv H1, H4, H7, H8, H11, H15, HB3, HB4.

Tehnologie Avansată pentru Xenon: D1S, D2S, D3S, D4S, D2R

Pentru cei care doresc o alternativă la xenon, OSRAM COOL BLUE oferă becuri halogen compatibile cu socluri precum D1S, D2S, D3S și D4S, oferind aceeași luminozitate impresionantă, dar la un preț mai accesibil și fără necesitatea unor modificări complexe la sistemul de iluminare al mașinii.

Becuri Pozitii și Interior W5W: Accente Luminoase și Stilizate

Becurile OSRAM COOL BLUE nu se limitează doar la iluminarea principală. Acestea sunt disponibile și pentru iluminarea de poziție și interior, adăugând accente luminoase și stilizate mașinii tale.

Categorii

Suport clienti L-V 09.00 - 18.00, S 10.00 - 14.00, D - INCHIS

0728513009 contact@sxsauto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!