Livrare produse 24/7 cu COST REDUS de transport intr-unul din cele 3900 lockere SAMEDAY!
Produse ORIGINALE | Preturi COMPETITIVE | Cere OFERTA de pret pentru PIESE in baza seriei VIN

Iluminare Puternică și Eficientă: Descoperă Pachetul PROMO Osram H7 Night Breaker +200% și H1 Laser +150%

Iluminare Puternică și Eficientă: Descoperă Pachetul PROMO Osram H7 Night Breaker +200% și H1 Laser +150%

În universul iluminatului auto, calitatea fascicolului de lumină este esențială pentru siguranța ta pe șosea. Pachetul PROMO Osram H7 Night Breaker +200% și H1 Laser +150% (vezi AICI) este răspunsul ideal pentru cei care caută o îmbunătățire semnificativă a iluminatului mașinii lor. În acest articol, vom explora caracteristicile remarcabile ale acestor becuri halogen, ce le diferențiază de concurență și cum acestea pot face călătoriile tale mai sigure și mai plăcute.

  1. Performanță Excepțională: Pachetul PROMO include becuri H7 Night Breaker cu o creștere uluitoare a luminozității de până la +200% și becuri H1 Laser cu +150%. Aceasta înseamnă că vei beneficia de un fascicol de lumină extrem de puternic, asigurând o vizibilitate excelentă în timpul condusului nocturn.

  2. Eficiență Energetică: Becurile halogen de 12v și 55w din acest pachet nu numai că oferă o iluminare de excepție, dar și economisesc energie. Astfel, vei avea o iluminare puternică, fără a compromite durata de viață a sistemului electric al mașinii tale.

  3. Fascicol de Lumină Extins: Cu o rază de acțiune de până la 150 de metri în fața mașinii, aceste becuri Osram permit o detecție timpurie a obstacolelor și a condițiilor de drum, contribuind astfel la creșterea siguranței în trafic.

  4. Lumini Premium și Culoare Vibrantă: Pachetul PROMO nu numai că îmbunătățește performanța, ci aduce și un plus de estetică. Cu o creștere de +20% conform standardelor ECE R37, vei experimenta o culoare vibrantă și o claritate remarcabilă a drumului. Capul de crom și sticla albastră adaugă un aspect premium și modern iluminatului mașinii tale.

  5. Montaj Simplu și Durabilitate: Becurile Osram din acest pachet sunt concepute pentru un montaj ușor, permițându-ți să le schimbi rapid în propriul garaj. De asemenea, beneficiind de calitatea consacrată a brandului Osram, acestea oferă o durabilitate sporită, rezistând la condiții dificile de drum.

Concluzie: Pachetul PROMO Osram H7 Night Breaker +200% și H1 Laser +150% este alegerea perfectă pentru cei care doresc să-și îmbunătățească semnificativ experiența de condus pe timp de noapte. Cu performanțe excepționale, o iluminare puternică și o estetică modernă, aceste becuri reprezintă investiția ideală pentru siguranța și confortul tău pe șosea. Profită acum de prețul redus al pachetului PROMO și transformă iluminatul mașinii tale într-o experiență premium!

Categorii

Suport clienti L-V 09.00 - 18.00, S 10.00 - 14.00, D - INCHIS

0728513009 contact@sxsauto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!