Livrare produse 24/7 cu COST REDUS de transport intr-unul din cele 3900 lockere SAMEDAY!
Produse ORIGINALE | Preturi COMPETITIVE | Cere OFERTA de pret pentru PIESE in baza seriei VIN

Setul Ideal pentru Precizie și Iluminare: Manusile de Lucru din Neopren cu LED și Curea Reglabilă

Setul Ideal pentru Precizie și Iluminare: Manusile de Lucru din Neopren cu LED și Curea Reglabilă

În lumea diversificată a activităților casnice sau în service-urile auto, precizia și iluminarea pot face diferența între o muncă bine făcută și una care lasă de dorit. Setul de manusi de lucru din neopren, echipate cu LED-uri și curea reglabilă (vezi Oferta AICI), se dovedește a fi partenerul perfect pentru a face față provocărilor oricărei activități care necesită atenție la detalii și iluminare corespunzătoare.

Caracteristici Remarcabile:

  1. Material Durabil și Confortabil: Manusile sunt confecționate din neopren, un material cunoscut pentru durabilitatea sa și capacitatea de a rezista la diverse condiții de lucru. În plus, neoprenul asigură o potrivire confortabilă, fără a sacrifica libertatea de mișcare.

  2. Iluminare LED Integrată: Una dintre cele mai atractive caracteristici ale acestui set este prezența LED-urilor integrate în partea superioară a manusilor. Această iluminare suplimentară este esențială atunci când lucrăm în zone slab luminate, oferind o vizibilitate crescută și reducând posibilitatea de a omite detalii importante.

  3. Curea Reglabilă pentru Fixare Sigură: Setul vine cu o curea reglabilă, oferind posibilitatea ajustării manusilor în funcție de mărimea și forma mâinilor. Acest detaliu contribuie la fixarea fermă a manusilor, asigurând că acestea rămân în poziție chiar și în timpul activităților intense.

  4. Versatilitate în Utilizare: Datorită designului său versatil, acest set de manusi este potrivit pentru o varietate de activități, inclusiv lucrări de precizie în service-urile auto sau orice altă activitate din gospodărie care necesită atenție la detalii. De la repararea unui obiect mic până la manipularea pieselor auto, aceste manusi sunt adaptabile la diverse sarcini.

  5. Rezistență la Apă și Substanțe Chimice: Neoprenul are proprietăți de rezistență la apă și substanțe chimice, protejând mâinile utilizatorului împotriva eventualelor stropi sau contact cu lichide nedorite.

Concluzie:

Setul de manusi de lucru din neopren, cu LED-uri și curea reglabilă, reprezintă alegerea perfectă pentru cei care caută un partener fiabil în sarcinile care necesită atenție la detalii și iluminare adecvată. Indiferent dacă sunteți pasionat de service-ul auto sau vă implicați în activități diverse în gospodărie, aceste manusi vă vor oferi confortul, durabilitatea și funcționalitatea de care aveți nevoie pentru a realiza cu succes orice proiect. Faceți un pas înainte către o muncă mai precisă și eficientă cu aceste manusi inovatoare!

Categorii

Suport clienti L-V 09.00 - 18.00, S 10.00 - 14.00, D - INCHIS

0728513009 contact@sxsauto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!